Paas verrassingen

BLIJ EI
verrassing

Een GROOT luxe chocolade surprise-ei van de banketbakker met een gaaf ‘Eitje-tik’ gezelschaps spelletje, want wie mag dat ei kapot slaan? Een speciale paas-playlist en een paas-kaartje namens de organisatie zullen niet ontbreken!

Prijs – 22,95 euro excl. btw

 

De KiP met de
GOUDEN EIEREN

Een GROTE luxe chocolade kip zit te midden van haar eieren op haar nest. Maar welk ei is nu echt van goud? En wie mag de kip slachten? Bij deze verrassing zit naast de uitleg van het het spelletje ook een speciale paas-playlist en een paas-kaartje namens de organisatie!

Prijs – 22,95 excl. btw

PAASVERRASSING
op maat

Wil je je medewerkers deze Pasen verrassen, maar dan net een tikje anders? Groots of subtiel, geen verrassing is ons te gek! We helpen je hier graag bij en bedenken, regelen of organiseren met plezier een paasverrassingen op maat!

We horen graag van je! Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Deze verrassingen passen ook door de brievenbus!

'Tik een
blij EI'

Een luxe chocolade confetti-ei handgemaakt door een banketbakker. Met een gaaf ‘Eitje-tik’ gezelschaps spelletje, want wie mag nou dat ei kapot slaan? Hiervoor worden een dobbelsteen en hamer speciaal bijgeleverd!
Inclusief persoonlijk kaartje namens de organisatie!

Prijs – 9,99 euro incl. gepersonaliseerd kaartje en excl. verzending en BTW

Kip met de
gouden Leonidas eieren

Een leuk chocolade kippetje en heerlijke gouden gevulde melkchocolade eieren van Leonidas. Het vrolijke nestje van snoeppapier maakt deze ‘Kip met de gouden eieren’ compleet. Inclusief persoonlijk kaartje namens de organisatie! Kan ook als brievenbusverrassing worden geleverd!

Prijs – 7,99 euro incl. gepersonaliseerd kaartje en excl. verzending en BTW

Bloemetjes & Eitjes

Een sympathieke paas attentie door de brievenbus! Een vrolijk doosje met gemengde paaseitjes en een feestelijk voorjaars ‘bloemetje’ (vrolijke confetti met bloemzaadjes). Inclusief persoonlijk kaartje namens de organisatie!

Prijs – 5,99 euro incl. gepersonaliseerd kaartje en excl. vezending BTW

 

Paaspost
op maat

Wil je je medewerkers deze Pasen verrassen, maar dan net een tikje anders? Groots of subtiel, geen verrassing is ons te gek! We helpen je hier graag bij en bedenken en regelen met plezier een paasverrassingen in de brievenbus op maat!

We horen graag van je! Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Contact

De Plezierbrengers

Gemma Drohm
06 2500 6791
Gemma@deplezierbrengers.nl

Susanne van der Linden
06 1020 2970
Susanne@deplezierbrengers.nl

www.deplezierbrengers.nl
KvK 08113254

Privacy verklaring

Of hou voor nieuwe verrassingen onze Social Media in de gaten!